Vår vision

"Petite Collection erbjuder unika och personliga hundaccessoarer, med fokus på en elegant och tidlös design. Vårt mission är att vara det självklara valet för den stilsäkra hundägaren - som uppskattar det där lilla extra."

Vår historia

Petite Collection grundades våren 2021 med visionen att skapa ett varumärke som erbjuder unika och personliga hundaccessoarer, med fokus på en elegant och tidlös design.

Amanda, grundare av Petite Collection AB, har under sina år som hundägare haft utmaningar att hitta passande hundaccessoarer till sina små chihuahuor. Det har varit en ständig kamp mellan design, kvalitet och pris. Marknaden erbjuder många budget-varianter till ett lågt pris men då får man ofta kompromissa med både design och kvalitet. Det finns även en del exklusiva varianter från de väletablerade modekedjorna men dessa hundaccessoarer kostar skjortan.

”Varför är det så svårt att hitta hundaccessoarer med både tilltalande design, god kvalitet och till ett överkomligt pris?” var den ständiga frågan. Det var då idén till Petite Collection sakta men säkert började växa fram. Amanda bestämde sig tillslut för att ta saken i egna händer och skapade ett varumärke som erbjuder just detta - unika, eleganta och tidlösa hundaccessoarer med en personlig touch som passar precis alla hundraser.

Varmt välkomna till vår lilla oas - The world of Petite Collection!

Med vänliga hälsningar,
Amanda Sveberg, Petite Collection AB