HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Petite Collection AB (organisationsnummer: 559316-4303) står som personuppgiftsansvarig och ansvarar för de uppgifter som du lämnar till oss. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i hur vi hanterar dina personuppgifter och vi vill därför att du på ett smidigt sätt ska kunna ta del av vår integritetspolicy.

Vad är en personuppgift?
En personuppgift är den information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vilka personuppgifter hanteras?
De personuppgifter vi hanterar är ditt fullständiga namn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik. 

Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund
I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Marknadsföring, kampanjer eller liknande utskick sker efter ditt samtycke.

Vilka uppgifter delas och varför?
1. Betalleverantör - för att kunna genomföra ditt köp. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer (även personnummer vid köp på faktura).
2. Fraktbolag -  för att vi ska kunna leverera din order. Det som lagras är förnamn, efternamn, adressuppgifter (för leverans) och e-postadress/telefonnummer (för avisering). 

Rättigheter som konsument
Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få ta del av den information som vi har om dig som kund hos oss. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort helt. Kontakta vår kundtjänst här om du önskar att vidta någon av ovanstående åtgärder.

Petite Collection AB
Allétorget 12
215 33 Malmö
Sverige

Företagsregister: Bolagsverket
Organisationsnummer: 559316-4303
VAT NR: SE559316-430301

HAR DU FLER FRÅGOR GÄLLANDE HANTERINGEN AV PERSONUPPGIFTER?
Tveka inte att höra av dig till oss på: info@petitecollection.se